jenteusa.reismee.nl

Week 29

Zaterdag ging ik met Emily en Brandon naar wat woonwinkels want op zondag gingen ze het kantoor veranderen (verven, nieuwe meubels etc). Ik ging zondag naar Sarah en Paige. Eerst gingen we shoppen en daarna gingen we de Purdue basketbal wedstrijd kijken op tv. We zouden er eigenlijk heen gaan maar konden helaas geen tickets krijgen, omdat het een populairdere wedstrijd was dan gedacht. In de avond gingen we in de hot tub.


Maandag was het president's day en waren we vrij van school. Ik had de hele ochtend met Lukas buiten gespeeld. Het was het hele weekend heel mooi weer (rond de 15 graden met zon).


Dinsdag was het two's day (omdat het 22-02-2022 was). Bij Emily, Ava en Lukas op school werd dit ook echt 'gevierd' dus hadden we het huis versierd met ballonnen. Ook hadden we taco's gegeten voor taco tuesday.

Dinsdag was ook de eerste 'harde' track practice. We moesten 4x achterelkaar 120 meter racen. Het was lastig maar wel te doen.


Donderdag begon school 2 uur later omdat het geregent had en daarna gevroren, dus de wegen waren te glad om te rijden. Ook was track gecanceled. In de avond ging ik bij Sarah en Paige een film kijken.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!